Nevezés

Nevezés a diákolimpia országos döntőjére

/A “Diák Váltó” versenyre vonatkozó, ettől eltérő nevezési információk lentebb olvashatók, külön!/

 

A Magyar Diáksport Szövetség 2017/2018. tanévi Versenykiírások „Versenyszabályzat” X. pontja és az MTFSZ –MDSZ által létrejött megállapodás szerint.

Nevezni kétféleképpen szükséges!

A nevezést valamennyi korcsoportban és versenyszámban elektronikusan a Magyar Diáksport Szövetség honlapján kialakított nevezési rendszerben https://nevezes.diakolimpia.hu illetve a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség ENTRY rendszerén keresztül http://nevezes.mtfsz.hu is szükséges elvégezni.

Figyelem! Nevezési eltérések esetén az MDSZ rendszerében szereplő adatok az irányadók, aki ott nem szerepel, nem indulhat a versenyen!

 

A nevezés folyamata:

  1. Minden indulót már a megyei forduló előtt be kell nevezni az MDSZ rendszerében. Az MDSZ rendszerébe csak a testnevelő nevezhet, kérjük a rendezőket és a klubvezetőket, hogy időben vegyék fel a kapcsolatot az iskolákkal. Az MDSZ rendszerében azokat az aranyjelvényes versenyzőket is be kell nevezni, akik nem indulnak a megyei döntőn!

(A megyei fordulók rendezőinek ajánlott az MDSZ rendszerrel párhuzamosan az Entry használata is, a dugókaszámok és nyilvántartási számok begyűjtése, valamint a listák könnyebb egyeztethetősége miatt. Az Elnökség döntése alapján az MTFSZ ingyenesen biztosítja az Entry-t a megyei diákolimpiák rendezőinek.)

  1. Az országos diákolimpiára a nevezés az eddig megszokott módon az Entry-ben történik. A megjegyzés rovatba kérjük beírni a település és az oktatási intézmény nevét (ilyen sorrendben).

Nevezést kizárólag a fent leírtak szerint fogadunk el, a más úton (e-mail, posta) érkező nevezések érvénytelenek!

Nevezési határidő: 2018. május 07.

Nevezési díj: 1 900 Ft / fő / futam

Fizetés: átutalással a versenyt megelőzően a Veszprémi Honvéd SE OTP Nyrt.11748007-20905062 sz. számlájára. Számlát kiállítani csak az átutaló szervezet vagy személy nevére tudunk!

Kérjük a számlázi adatokat az MTFSZ honlapján http://adatbank.mtfsz.hu/esemeny/show/esemeny_id/6396 található formanyomtatványon elküldeni a következő e-mail címre: melcsi68@gmail.com

 


 

Nevezés a “Diák Váltó” versenyre

 

Kizárólag online, az ENTRY nevezési rendszeren keresztül:

http://nevezes.mtfsz.hu/

 

Egy megyéből egy klub nevezzen, a váltók nevénél a megye nevét kérjük megadni! Pld. Veszprém 1., Veszprém 2., stb.

Nevezési határidő: 2018. május 07.

Nevezési díj: 4 200 Ft/váltó

 

Fizetés: átutalással a versenyt megelőzően a Veszprémi Honvéd SE OTP Nyrt.11748007-20905062 sz. számlájára. Számlát kiállítani csak az átutaló szervezet vagy személy nevére tudunk! Kérjük a számlázási adatokat az MTFSZ honlapján http://adatbank.mtfsz.hu/esemeny/show/esemeny_id/6396 található formanyomtatványon elküldeni a következő címre: melcsi68@gmail.com